Resum del primer trimestre del menjador

imageEl passat divendres 18 de desembre a la tarda, va tenir lloc la primera trobada/cafè entre pares i mares i les monitores del menjador de La Canaleta.
Una vegada més aquesta trobada va tenir molt bona acollida per part de tothom. Les monitores de cada curs es reuneixen individualment o en grup amb els pares i mares i és una molt bona oportunitat per poder parlar amb les monitores que cada migdia atenen els nostres fills i filles, preguntar dubtes i saber si mengen, si fan activitats, si estan adquirint els hàbits de menjar, recollir i higiene personal, etc. I també fer peticions de millora als responsables del servei.
Aquest trimestre el menjador s’ha organitzat per torns, donat que el volum d’usuaris és d’una mitjana de 140 usuaris, així que es fa un primer torn, de 12.30 a 13.30 (aprox.), amb els alumnes d’ infantil, i a les 13.30 és el torn dels alumnes de primària. Mentre no estan al menjador els nens i nenes, o bé estan realitzant activitats extraescolars o bé juguen al pati o fan tallers amb les monitores de cada curs.
S’han dut a terme algunes activitats per responsabilitzar els alumnes més grans, així alguns dies, alumnes del grup de primària han entrat al torn d’infantil per ajudar-los a recollir o a comportar-se respectuosament. Amb aquesta acció s’ha volgut mostrar als alumnes de primària la importància que té la feina de les monitores i, també, fer-los responsables del seu propi comportament.
També s’han premiat les setmanes de bon comportament, així si durant una setmana els nens i nenes seguien les normes del menjador correctament (respectar el torn, no cridar, recollir adequadament, fer servir els coberts correctament, etc.), el dilluns següent han tingut premi, així que un dilluns van tenir “discoteca” per celebrar-ho.
De cara al proper trimestre es vol organitzar mensulament un dia de “Menjars del món”, i que els nens i nenes tastin menjars d’altres cultures i que coneguin altres països.

Cada dia es busquen fòrmules i accions per millorar, tots els suggeriments són benvinguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s