Assemblea primer trimestre

imageSeguint el compromís del curs passat de realitzar reunions informatives amb les famílies de l’evolució de l’escola, el passat dijous 17 de desembre va tenir lloc la primera assemblea d’aquest curs.

La directora de La Canaleta, l’Anna Vilella, va fer un repàs de com ha anat aquest primer trimestre, va explicar-nos quins objectius persegueix l’escola, a nivell pedagògic, i quines són les fites assolides durant aquest primer trimestre. Quins són els coneixements adquirits pels alumnes segons cada curs o per cicles, quin són els punts forts de cada matèria i quins els dèbils i què cal fer per millorar. Una explicació molt interessant per veure com treballen i quins mètodes d’aprenentatge segueixen els nostres nens i nenes.

També es va fer un balanç econòmic, tant de l’escola com de l’AFA, es van explicar els estats dels comptes i quines inversions calen fer per millorar la nostra escola.

Us animem a assistir a aquestes assemblees trimestrals per saber de primera mà com evolucionen els nens i nenes de La Canaleta i veure com podem ajudar-los des de casa.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s