Resum extraescolars 2015/2016

bricks-789888_1280Aquest mes d’octubre arrenquen les extraescolars a l’escola. Des del dijous dia 1 els nens i nenes que s’han apuntat podran començar les activitats segons l’horari establert que podeu consultar en el quadrant d’horaris . Excepte l’activitat de JumpingClay que s’iniciarà el dimarts dia 6 i la de Robòtica lego que començarà el divendres 9 d’octubre.

Des del dilluns 28 tenim els llistats de totes les extraescolars penjats al vestíbul de l’escola, al tauler de l’AFA situat entre les dues portes d’entrada.

S’han suspès, per falta d’inscrits les activitats de: voleibol, jocs tradicionals, timbals, escacs d’infantil (els dijous), robòtica infantil (bee-bop).

Informació addicional:
 • En totes les activitats els monitors aniran a recollir als nens a l’aula (o al menjador) i els portaran a la zona on es realitzi l’activitat. La sortida serà per la reixa del pati (sortida 3r i 4rt), els nens que es quedin a l’acollida, o els que hagin d’anar a dinar, se’ls acompanyarà fins al menjador.
 • Cal informar degudament de les persones que recullen els nens de les extraescolars. Haureu de signar una autorització amb els noms de les persones autoritzades per recollir els vostres fills.
 • Per a les activitats esportives cal que els nens portin roba còmode i apta per a la pràctica d’esports. Cal que portin una mica de berenar (lleuger) i una ampolleta d’aigua.
 • Per a anglès hi ha un llibre de seguiment per als alumnes de primària, el seu cost és de 25€ i properament s’informarà a les famílies per adquirir-lo. Per a infantil no hi haurà llibre però sí s’haurà de pagar el material per a tot el curs, amb un cost de 25€.
 • Per a Chess-play també hi haurà llibre i accès a una plataforma digital, amb un cost de 23€
 • Les activitats que es realitzen fóra de l’escola (natació, ballet, etc.) són els pares/mares els encarregats de dur-los-hi.

RECORDEU informar als tutors/res dels vostres fills de les activitats extraescolars i horaris que realitzen, apunte-ho a l’agenda escolar. La col·laboració de tots és important perquè tot rutlli.

Qualsevol dubte, consulta o suggeriment podeu contactar amb:

Circulars Relacionades

 

 

 

 

Anuncis

2 thoughts on “Resum extraescolars 2015/2016

 1. Bon dia, tengo una duda sobre el pago del libro de ingles
  hay que pagarlo ya? o tenemos que esperar a que nos digais como?
  Gracias

  Olga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s